novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali
Krajevna skupnost Šoštanj je organizacijska enota lokalne samouprave pod okriljem občine Šoštanj ter pokriva področje mesta Šoštanj z bližnjo okolico ter obmestni naselji Metleče in Družmirje. Poleg zastopanja interesov prebivalcev Krajevna skupnost Šoštanj organizira različne prireditve, upravlja otroško igrišče TRESIMIRJEV PARK in grad Šoštanj - PUSTI GRAD ter skrbi za promocijo mestnih znamenitosti.  
MESTO ŠOŠTANJ
PREDSTAVITEV KS
TRESIMIRJEV PARK
ZNAMENITOSTI
DRUGI O NAS
OPRAVLJENO DELO
Iskanje
 
Vreme

Domov > Fotogalerije Ostale galerije
 Število vseh ogledov: 30944

ŠOŠTANJ ROLA 2007 - rolanje

Krajevna skupnost Šoštanj je 13.7.2007 pripravila prireditev ŠOŠTANJ ROLA 2007, ki je bila razdeljena na dva dela: športni in družabni del. V športnem delu je od 18. ure dalje potekalo rolanje po ulicah mesta Šoštanj v treh starostnih kategorijah: do 12 let (2 kroga), d 12 do 24 let (3 krogi) ter nad 24 let (3 krogi). Tekmovalci so startali na Prešernovem trgu pri mostu v Kajuhov park, nato pa je proga potekala mimo blagovnice, pri poslovnem centru Pibernik zavila na Trg bratov Mravljakov, pri bivšem Peku zavila levo na Levstikovo cesto do Vegradovih blokov in nato po Aškerčevi cesti nazaj do centra mesta. Naj še omenimo, da tekmovalci niso bili ločeni po spolu. Več informacij: http://www.sostanj.info/novica_prikazi.php?pid=1497
Datum: 13.07.2007
Avtor: Bojan Rotovnik
Povezava:

Prijavno mesto za tekmovalce v rolanju!

Start v kategoriji najmlajših tekmovalcev do 12 let.

Edina družina, ki se je udeležila tekmovanja - družina Pavšek iz Šoštanja.

Start v kategoriji od 12 do 24 let. Ker je bilo tekmovalcev manj, so se izven konkurence tekmovanja udeležili tudi mlajši tekmovalci.

Start v kategorijo nad 24 let, kjer so se izven konkurence pridružili tudi mlajši tekmovalci.

Podelitev nagrade za najmlajšo udeleženko tekmovanja - 4 letna Konovšek Pia.

Nagrada, ki jo je predsednica KS Šoštanj, Vilma Fece, podelila najstarejšemu tekmovalcu Planinc Francu iz Velenja.

Počitek mladih tekmovalcev v senci!

Nagrade najboljšim je pomagal podeliti tudi župan občine Šoštanj, Darko Menih. Na sliki čestita zmagovalcu v kategorji od 12 do 24 let Svetina Urošu.

Zmagovalec v kategoriji nad 24 let - Tilen Potočnik iz Šoštanja. Vsi rezultati so dostopni na spletni strani: http://www.sostanj.info/novica_prikazi.php?pid=1497
V sodelovanju s Portalom sostanj.info