novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali
Krajevna skupnost Šoštanj je organizacijska enota lokalne samouprave pod okriljem občine Šoštanj ter pokriva področje mesta Šoštanj z bližnjo okolico ter obmestni naselji Metleče in Družmirje. Poleg zastopanja interesov prebivalcev Krajevna skupnost Šoštanj organizira različne prireditve, upravlja otroško igrišče TRESIMIRJEV PARK in grad Šoštanj - PUSTI GRAD ter skrbi za promocijo mestnih znamenitosti.  
MESTO ŠOŠTANJ
PREDSTAVITEV KS
TRESIMIRJEV PARK
ZNAMENITOSTI
DRUGI O NAS
OPRAVLJENO DELO
Iskanje
 
Vreme

Domov >  Novice Ostale novice
  Število vseh ogledov: 4188

Mrzli nosovi – topli nasmehi

Avtor: Tjaša Rehar

V soboto, 23. februarja, od 14. do 21. ure pripravlja Krajevna skupnost Šoštanj v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom Šoštanj na drsališču v Šoštanju prireditev z naslovom ...

Mrzli nosovi – topli nasmehi

V soboto, 23. februarja, od 14. do 21. ure pripravlja Krajevna skupnost Šoštanj v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom Šoštanj na drsališču v Šoštanju prireditev z naslovom 'Mrzli nosovi – topli nasmehi', namenjeno vsem mladim in mladim po srcu.

Vabijo vse, ki se želijo pomeriti v igranju hokeja, streljanju na gol, učenju drsanja, hitrostno-spretnostnih dirkah, da pridejo v soboto od 14. ure dalje na drsališče. Organizirali bodo tudi priljubljeno igro otrok – 'Kdo se boji Črnega moža?'.

Vstop za vse je brezplačen, aktivni udeleženci pa prejmejo praktične nagrade.

Več informacij o prireditvi je dostopnih na spletni strani: http://www.ks-sostanj.si/aktivnost_prikazi.php?pid=2219 

 

Omenjeni subjekti:
KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ
MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ
V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh