novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali
Krajevna skupnost Šoštanj je organizacijska enota lokalne samouprave pod okriljem občine Šoštanj ter pokriva področje mesta Šoštanj z bližnjo okolico ter obmestni naselji Metleče in Družmirje. Poleg zastopanja interesov prebivalcev Krajevna skupnost Šoštanj organizira različne prireditve, upravlja otroško igrišče TRESIMIRJEV PARK in grad Šoštanj - PUSTI GRAD ter skrbi za promocijo mestnih znamenitosti.  
MESTO ŠOŠTANJ
PREDSTAVITEV KS
TRESIMIRJEV PARK
ZNAMENITOSTI
DRUGI O NAS
OPRAVLJENO DELO
Iskanje
 
Vreme

Domov >  Novice Ostale novice
  Število vseh ogledov: 5677

Mrzli nosovi - topli nasmehi: kaj se je dogajalo

V soboto, 23. 2. 2008, je na drsališču v Šoštanju na rokometnem igrišču potekala prireditev Mrzli nosovi – topli nasmehi. Prireditev sta uspešno organizirala MKC Šoštanj in KS Šoštanj. Prizorišče nasmehov in igranj je bilo polno predstavnikov vseh generacij. Prevladovali so seveda najmlajši, ki so se dobro odrezali v ...
Mrzli nosovi - topli nasmehi:  kaj se je dogajalo


V soboto, 23. 2. 2008, je na drsališču v Šoštanju na rokometnem igrišču potekala prireditev Mrzli nosovi – topli nasmehi. Prireditev sta uspešno organizirala MKC Šoštanj in KS Šoštanj. Prizorišče nasmehov in igranj je bilo polno predstavnikov vseh generacij. Prevladovali so seveda najmlajši, ki so se dobro odrezali v številnih športno družabnih igrah, ki so bile vodene s strani članov MKC Šoštanj.

Igrali smo se Kdo se boji črnega moža?, tekmovali na poligonu ter se merili, kdo večkrat zadane hokejski gol z razdalje 6 metrov. Na koncu je sledil še hokejski turnir, na katerem se je pomerilo 6 mlajših in tri starejše ekipe,vsaka s tremi igralci. Vreme nam je (pre)dobro služilo, saj je sijalo sonce in vztrajno topilo led, vendar se mladi tega nismo ustrašili in prireditev kljub temu speljali kot se šika. Ko pa se je sonce skrilo, se je voda spremenila v led in drsanje je postalo še prijetnejše in tudi padci niso bili več tako pogosti in mokri.

Udeleženci iger so ob koncu dobili simbolične nagrade, majice in medalje, s katerimi so se lahko tudi posladkali. Da pa mrzli nosovi niso bili premrzli, je vsak aktivni udeleženec dobil tudi čaj. Vseh skoraj 100 tekmovalcev je rokometno igrišče zapustilo s toplim nasmehom na obrazu in lepo izkušnjo v srcu.

Upam, da bo takšnih prireditev še ogromno, saj je bil odziv na dogajanje pozitiven. Takšnega dogajanja je v Šoštanju še premalo in MKC Šoštanj se trudi, da bi se stanje spremenilo. Želimo si, da bi se nadomestna lokacija za društvo MKC hitro našla, saj bo ob prenovi Mayerjeve vile Občina Šoštanj zaprla vrata MKC Šoštanj. Zavedamo se, da tudi v prihodnje potrebujemo primerne prostore, če želimo mladi v okviru društva MKC (ki ima vsak dan več aktivnih in dela željnih članov) tudi v prihodnje tako ali še bolj uspešno delovati za dobro vseh mladih in mladih po srcu.

FOTOGALERIJA

Omenjeni subjekti:
KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ
MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ
V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh