novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali
Krajevna skupnost Šoštanj je organizacijska enota lokalne samouprave pod okriljem občine Šoštanj ter pokriva področje mesta Šoštanj z bližnjo okolico ter obmestni naselji Metleče in Družmirje. Poleg zastopanja interesov prebivalcev Krajevna skupnost Šoštanj organizira različne prireditve, upravlja otroško igrišče TRESIMIRJEV PARK in grad Šoštanj - PUSTI GRAD ter skrbi za promocijo mestnih znamenitosti.  
MESTO ŠOŠTANJ
PREDSTAVITEV KS
TRESIMIRJEV PARK
ZNAMENITOSTI
DRUGI O NAS
OPRAVLJENO DELO
Iskanje
 
Vreme

Domov >  Novice Ostale novice
  Število vseh ogledov: 19749

TEŠ krajanom poslala zloženke o Bloku 6 in jim odprla svoja vrata

V Termoelektrarni Šoštanj (TEŠ) so se odločili, da naredijo še korak več k obveščanju javnosti o pripravah na izgradnjo Bloka 6. Tokrat je bila njihova pozornost posebej namenjena krajanom, ki živijo v neposredni bližini elektrarne in je zato dialog z njimi še posebej pomemben. Na njihove ...
Termoelektrarna Šoštanj krajanom poslala informativne zloženke o Bloku 6. in jim odprla svoja vrata


V Termoelektrarni Šoštanj (TEŠ) so se odločili, da naredijo še korak več k obveščanju javnosti o pripravah na izgradnjo Bloka 6. Tokrat je bila njihova pozornost posebej namenjena krajanom, ki živijo v neposredni bližini elektrarne in je zato dialog z njimi še posebej pomemben. Na njihove domove so jim tako poleg  povabila na srečanje poslali še posebno zloženko o projektu, ki so jo v TEŠ pripravili prav v ta namen.

Srečanje so popestrili tudi z okroglo mizo za krajane, ki so jo organizirali skupaj s svetom Krajevne skupnosti Šoštanj (KS Šoštanj). Na njej sta kot glavna sogovornika sodelovala Vilma Fece, predsednica sveta KS Šoštanj in direktor TEŠ, dr. Uroš Rotnik. Oba sta se strinjala, da gre za izjemno pomemben projekt za celotno Slovenijo. Prav tako pa tudi za družbo kot lokalne prebivalce, zato bo obveščanje o njem za slednje še toliko bolj potrebno in zaželeno.

Z aktivnostmi informiranja bodo zato v prihodnje zagotovo nadaljevali, po potrebi pa jih še intenzivirali.

Omenjeni subjekti:
TERMOELEKTRARNA ŠOŠTANJ D.O.O.
KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ
V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh